Urbex “Duck Factory”

door dinsdag 8 oktober 2019

Mijn urbexmaatje en ik, we hebben het beide stervensdruk en we moeten dan ook echt een datum blokkeren in onze agenda’s om op ontdekkingstocht te gaan.

Een aantal weken geleden zaten we aan de keuken tafel, druk onderzoek te doen naar bepaalde locaties. Een lijstje met locaties, Google Maps erbij en dan aan de hand van de satelliet beelden bekijken hoe een locatie het beste te benaderen is. Na een kleine 2 uur hadden we eindelijk een goed doordachte route en leuke locaties…. maar ja… soms ben je wispelturig!?!?

“Zullen we dan toch maar gaan voor een route met alleen maar “knal” locaties? JAaaaaa!”

Dus 5 minuten voor we gingen slapen bedachten we een nieuwe route, geheel zonder voorbereiding!

In de vroegte vertrokken we en na een aantal locaties reden we richting “Duck Factory.” Opeens begon ik te zweten, “We gaan toch niet naar Frankrijk?” 2 jaar eerder was ik met maatje Danny opgepakt door de Franse ME en eerlijk gezegd had ik geen zin in een herhaling. Ja hoor, het bord Parijs verscheen boven de weg, oh god, klotsende oksels!

Eenmaal bij de locatie waren een parkeerplaats en een ingang makkelijk gevonden. We slopen door de bossen het grote industriële terrein op. Het nadeel van “geen voorbereiding” is dat je absoluut niet weet waar je naar opzoek bent. “Is het deze hal of toch de volgende?”

Op een gegeven moment vonden we een klein bedrijfje met CAMERA BEWAKING rondom. “Dit kan de locatie toch niet zijn? Ik heb echt foto’s van binnenin gezien. Hoe hebben ze dat dan gedaan met de camera’s?” Ik begon te twijfelen en nog meer te zweten! Dit pand zag er uit alsof het nog gebruikt werd. Oké, het was vervallen maar niet op een verkeerde manier.

Om de camera’s te ontwijken liepen we verder over het terrein. Bij iedere stap steeg mijn paniek, stel dat ik nu weer opgepakt word? Krijg ik dan direct die boete van 15.000 euro waarmee ze me gedreigd hebben? Het liefste ging ik nu terug naar de auto en door naar de volgende locatie!

Achter het pand bleek een ingang naar een woning!?! Dit was voor mij de druppel! Dit pand was gewoon bewoond!!! Toch hebben we besloten stilletjes door een nauw gangetje te kruipen, strak langs de bewoonde woning…. en ja hoor! Daar stonden ze!

Eenmaal binnen konden we mooie plaatjes schieten, het groen was echt een mooie combinatie met het hout!

Toen ik deze plaat schoot werd ik door mijn maatje geattendeerd op een camera die boven de deur hing. Shit, zouden we dan toch binnen korte tijd worden opgepakt? Ach, dan snel schieten en door!
Om in het kantoor/opslag/ magazijn gedeelte te komen moesten we op de een of andere manier langs de camera zien te komen. Na wat capriolen is dat gelukt!

Na nog een ronde door het gebouw vond ik het welletjes! Het was warm en de adrenaline had me uitgeput! Snel weer terug naar de auto!
Waarom het bedrijf zo is achtergelaten weet ik niet, mocht iemand informatie hebben dan hoor ik het graag.

Hier zie je nog eens alle foto’s uit deze serie:

Volg ons ook op 

Laatste nieuws

Een nieuwe expositie
publicatie in de krant
Publicatie in de krant

Een meesterwek huren?

Wil je ook één van onze meesterwerken op kantoor hebben hangen?
Wij verhuren onze meesterwerken ook tegen een aantrekkelijk tarief.

Meer informatie

Benieuwd waar onze volgende Blog over gaat?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Schrijf je nu in!

Contact

info@meesterwerkfoto.nl

KvK nr 73163724
BTW nr NL002155135B75

Algemene Voorwaarden & Privacy

 

“Onze kantoren zijn voorzien van een aantal prachtige Meesterwerken. Ook onze klanten reageren hier heel positief op. De hoge kwaliteit van deze werken sluit ook precies aan bij de kwaliteit van ons werk.”

Pors Accountants

Social media

Wij zijn ook te vinden op facebook.
Bezoek onze pagina en volg ons.

error: Content is protected !!