Materialen

N

Dibond

N

Canvas

N

Tuinposters

N

Peesdoek in frame

Meesterwerkfoto werkt met hoogwaardige materialen, leverbaar in verschillende maten.
Hieronder vindt u een overzicht en meer informatie over de materialen waar wij mee werken.

Dibond

Maak jouw strakke interieur compleet met een Meesterwerk op dibond.

Dibond is ontzettend populair in galerijen dankzij de hoge drukkwaliteit en het lichte maar toch stevige materiaal. Wil jij graag een Meesterwerk met een stoere maar tegelijk elegante uitstraling? Dan is een foto afgedrukt op dibond de juiste wanddecoratie voor jou.

Een Meesterwerk op dibond wordt gedrukt op een aluminiumplaat met een witte toplaag. Deze laag zorgt ervoor dat de kleur “wit” ook zichtbaar is op de foto en heeft een gladde structuur.

Canvas

Een canvas is een 100 % linnendoek welke gespannen is op een 2 cm dik houten frame. Het doek wordt met de hand gespannen, zodat je Meesterwerk het beste tot zijn recht komt. Aangezien het canvas om een frame gespannen wordt, zijn de zijkanten ook bedrukt. Dankzij een 12-kleurendruk techniek kunnen we een meesterlijke kwaliteit garanderen, zodat jij een echte blikvanger aan de muur hebt.

Tuinposters

Je kunt nu goedkoop je Meesterwerk als tuinposter bestellen. Creëer een fantastisch uitzicht en geniet daarvan in je achtertuin of op je balkon.

De tuinposters hebben een zeer hoge kleurechtheid en zijn UV- en waterbestendig. De tuinposters worden afgedrukt op stevig zeildoek en zijn standaard voorzien van stevige ringen.

Peesdoek in frame

Wil je bijvoorbeeld een hele wand of een deel van een wand voorzien van een meesterwerk met de mogelijkheid deze ook nog een keer te vervangen voor een andere print? Dan kun je kiezen voor onze wisselframes. Vraag naar de mogelijkheden. Hieronder zie een paar voorbeelden qua mogelijke toepassingen in je interieur.

Contact

info@meesterwerkfoto.nl

KvK nr 73163724
BTW nr NL002155135B75

Algemene Voorwaarden & Privacy

 

“Onze kantoren zijn voorzien van een aantal prachtige Meesterwerken. Ook onze klanten reageren hier heel positief op. De hoge kwaliteit van deze werken sluit ook precies aan bij de kwaliteit van ons werk.”

Pors Accountants

Social media

Wij zijn ook te vinden op facebook.
Bezoek onze pagina en volg ons.

error: Content is protected !!