Over ons

Meesterwerkfoto: Meesterwerkfoto is een professioneel bedrijf met passie voor deze specifieke Urbex-fotografie. Een bedrijf waarvoor alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is. Daarom werken we samen met maar 1 topfotograaf in dit genre. De foto’s worden door ons met grote zorgvuldigheid geselecteerd. We willen voor de klant alleen de mooiste werken beschikbaar stellen. Wij verkopen en verhuren exclusief voor enkel deze topfotograaf.
Nergens anders zijn de Meesterwerken te verkrijgen.

Sasja Michalski: Wie staat er achter de camera?
Sasja dus. Mijn hele leven ben ik al een “beelddenker” en ik denk dat dit een positief effect heeft op mijn fotografie. In mijn Atheneum periode was kunstgeschiedenis een van mijn favoriete vakken. En tekenen, aquarel en pastelkrijt waren een perfecte manier om mijn expressie te uiten. Even heb ik getwijfeld om toch te starten aan de academie “Minerva” maar als nuchtere Groninger dacht ik: “Hoe kan ik met kunst ooit mijn boterham verdienen?” Uiteindelijk ben ik via verschillende omwegen toch weer in de “artistieke hoek” terecht gekomen. Het begon allemaal toen ik onverwacht, als model, voor de lens van de camera terecht kwam. Uiteindelijk bleek toch dat ik meer ideeën in mijn hoofd had, die ik wilde realiseren of dat het plaatje in mijn hoofd niet klopte met wat uiteindelijk via de camera verscheen. Toen dacht ik: “Nu wordt het tijd dat ik zelf achter de camera kruip!”

Mijn interesse in bouwen en gebouwen bracht mij tot de Urbex-fotografie. Wat een prachtige locaties zijn er nog bewaard gebleven en die leg ik met heel veel passie vast. En hoe geweldig is het dat Meesterwerkfoto juist mijn werken heeft uitgekozen om te verkopen en te verhuren!
Op deze manier kan ik mijn passie delen met jullie.

Contact

info@meesterwerkfoto.nl

KvK nr 73163724
BTW nr NL002155135B75

Algemene Voorwaarden & Privacy

 

“Onze kantoren zijn voorzien van een aantal prachtige Meesterwerken. Ook onze klanten reageren hier heel positief op. De hoge kwaliteit van deze werken sluit ook precies aan bij de kwaliteit van ons werk.”

Pors Accountants

Social media

Wij zijn ook te vinden op facebook.
Bezoek onze pagina en volg ons.

error: Content is protected !!